V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

V središču

Prizorišča JAR - stadioni

Prizorišča letošnjega svetovnega prvenstva

Letošnje tekme bodo potekale na mnogih prizoriščih. Poglejte si in seznanite se z lokacijami in stadioni.

 
Intervju z Oscarjem Tabarezom: Bližje koncu kot začetku
Urugvaj - ponedeljek, 12.07.2010 ob 00:00

Port Elizabeth - Reprezentanca Urugvaja je največje presenečenje pravkar končanega svetovnega prvenstva. Nihče ni pričakoval, da bo ta južnoameriška država na koncu zasedla kar četrto mesto. Veliko zaslug ima "profesor" na klopi Urugvaja Oscar Tabarez (na sliki), ki še ne ve, kaj bo z njegovo prihodnostjo.

Intervju z Oscarjem Tabarezom: Ponosen sem
Urugvaj - četrtek, 08.07.2010 ob 00:00

Durban - Največje presenečenje tokratnega svetovnega prvenstva je prav gotovo Urugvaj. Čeprav se Južnoameričanom ni uspelo uvrstiti v veliki finale, jih večina strokovnjakov in navijačev prav gotovo ni pričakovala tako visoko. Prav zaradi tega je na svoje igralce kljub porazu proti Nizozemski z 2:3 v polfinalu močno ponosen selektor Oscar Tabarez (na fotografiji).

Intervju z Diegom Perezom: Dosežek še izboljšati
Urugvaj - torek, 06.07.2010 ob 00:00

Johannesburg - Urugvaj je ogromno storil že s samim prebojem v polfinale, a pri tem se ne želi ustaviti, saj hoče še več. Defenzivni vezist Diego Perez (na fotografiji) je pred obračunom z Nizozemci previden, toda s tem nikakor ne zanika ambicij urugvajske reprezentance.

Urugvajci v napeti tekmi premagali Južnokorejce in postali prvi četrtfinalisti
Urugvaj - sobota, 26.06.2010 ob 20:26

Port Elizabeth - Nogometaši Urugvaja so v prvi tekmi osmine finala svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki v Port Elizabethu z 2:1 (1:0) premagali Južno Korejo.

Urugvaj