V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

V središču

Prizorišča JAR - stadioni

Prizorišča letošnjega svetovnega prvenstva

Letošnje tekme bodo potekale na mnogih prizoriščih. Poglejte si in seznanite se z lokacijami in stadioni.

 
Fifa dala zeleno luč Drogbaju

Fifa dala zeleno luč Drogbaju

Slonokoščena obala - torek, 15.06.2010 ob 12:14
Avtor: (sta)

Johannesburg - Prvi zvezdnik Slonokoščene obale Didier Drogba bo lahko na današnji tekmi skupine G proti Portugalski (16.00) v Port Elizabethu zaigral z opornico, saj so delni mavec na njegovi roki danes odobrili tudi pri Mednarodni nogometni zvezi (Fifa).

"Glavni sodnik tekme je pregledal zaščitno delno mavčno oblogo, ki jo Didier Drogba nosi na roki, in potrdil, da bo Drogba lahko igral. Opornico so pregledali tudi v portugalskem taboru na sestanku delegacij in tudi Portugalci so mu dali zeleno luč za nastop," je dejal predstavnik Fife Nicolas Maingot.

Zvezdnik angleškega prvaka Chelseaja si je namreč pred desetimi dnevi, tik pred začetkom svetovnega prvenstva na prijateljski tekmi proti Japonski zlomil podlahtnico na desni roki, po operaciji pa je treniral z opornico.

Komentarji
  • sreda, 21.01.2015 ob 05:51
    MVgfsJ bxsxnvduorrc, [url=http://odgqibuhaozw.com/]odgqibuhaozw[/url], [link=http://rxocizkwzzsi.com/]rxocizkwzzsi[/link], http://komcfivnnzmt.com/
  • sobota, 25.07.2015 ob 14:14
    Jv8ubl zxburcjggroj, [url=http://xdvorezsvzrr.com/]xdvorezsvzrr[/url], [link=http://yjnscgttsctq.com/]yjnscgttsctq[/link], http://nqtrhqdixxgn.com/
  1. Dodaj komentar