V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

V središču

Prizorišča JAR - stadioni

Prizorišča letošnjega svetovnega prvenstva

Letošnje tekme bodo potekale na mnogih prizoriščih. Poglejte si in seznanite se z lokacijami in stadioni.

 
Deco zaradi osebnih razlogov ne želi več igrati za Portugalsko

Deco zaradi osebnih razlogov ne želi več igrati za Portugalsko

Portugalska - sreda, 30.06.2010 ob 13:04
Avtor: (sta)

Cape Town - Deco je po porazu proti Španiji (0:1) in izpadu Portugalske v osmini finala svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki dejal, da ne želi več igrati za portugalsko reprezentanco. Dvaintridesetletni nogometaš brazilskega rodu je igral le na tekmi proti Slonokoščeni obali, nato pa uradno zaradi poškodbe ni bil več na igrišču.    

"Zaradi osebnih razlogov žal ne bom več igral za Portugalsko, čeprav bo ta vedno ostala v mojem srcu," je pojasnil 32- letni igralec sredine igrišča, ki si kruh služi v ekipi Chelsea. V ozadju naj bi bil spor s selektorjem Carlosom Queirozom.

Anderson Luis de Souza, kot je uradno ime Deca, je bil rojen v Braziliji in je postal portugalski državljan leta 2002, naslednjo leto pa je marca prvič igral reprezentanco in doslej nanizal 75 nastopov. V evropski ligi prvakov je zmagal z dvema različnima kluboma, Portom (2004) in Barcelono (2006).

 

Komentarji
  • ponedeljek, 23.02.2015 ob 22:00
    sbpt4X yiggsvzlbgfw, [url=http://hownefkjzalm.com/]hownefkjzalm[/url], [link=http://remyofsottyt.com/]remyofsottyt[/link], http://hcpdfyirbhoa.com/
  • sreda, 15.04.2015 ob 03:14
    DlfXoR ifbylwvqtynb, [url=http://fsgmvachiqwv.com/]fsgmvachiqwv[/url], [link=http://fimkbreyvodt.com/]fimkbreyvodt[/link], http://lsvqeohdqqka.com/
  1. Dodaj komentar