V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

V središču

Prizorišča JAR - stadioni

Prizorišča letošnjega svetovnega prvenstva

Letošnje tekme bodo potekale na mnogih prizoriščih. Poglejte si in seznanite se z lokacijami in stadioni.

 
Paragvajci že v JAR; predsednik paragvajskega olimpijskega komiteja Zubizarreta ušel atentatu

Paragvajci že v JAR; predsednik paragvajskega olimpijskega komiteja Zubizarreta ušel atentatu

Paragvaj - petek, 04.06.2010 ob 00:00
Avtor: (sta)

Johannesburg - Medtem ko je paragvajska nogometna reprezentanca prispela na prizorišče bližnjega svetovnega prvenstva, se je v njihovi domovini odvijala prava drama. Predsednik paragvajskega olimpijskega komiteja Ramon Zubizarreta je preživel oborožen napad, ko je neznani strelec z bližine proti njemu izstrelil šest nabojev.

Zubizarreta je dejal, da je do napada prišlo, ko je parkiral avtomobil in stopil iz njega pred pisarno zunaj Asunciona. "Pravi čudež je, da sem še živ," je dejal šef paragvajskega olimpizma, ki je pojasnil, da je oborožen moški skočil z motorja in proti njemu šestkrat ustrelil, a ga k sreči ni zadel.

Zubizarreta je dejal, da ne pozna razloga za poskus atentata, saj nima nobenih sovražnikov. Takšni napadi so v zadnjih letih v Paragvaju postali precej pogosti, običajno pa gre za ugrabitve in izsiljevanje. Aprila je paragvajski senator preživel strelski obračun, ko so napadli njegovo vozilo blizu paragvajsko-brazilske meje, ki jo nadzorujejo narkomafija.

Komentarji
  • petek, 03.07.2015 ob 11:27
    VX1EGF tdcwpqfyweig, [url=http://csmvimndjdrq.com/]csmvimndjdrq[/url], [link=http://pwpzscerkkro.com/]pwpzscerkkro[/link], http://zcckjuypneju.com/
  1. Dodaj komentar