V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

V središču

Prizorišča JAR - stadioni

Prizorišča letošnjega svetovnega prvenstva

Letošnje tekme bodo potekale na mnogih prizoriščih. Poglejte si in seznanite se z lokacijami in stadioni.

 
Paragvajski selektor Gerardo Martino: Bližje smo cilju

Paragvajski selektor Gerardo Martino: Bližje smo cilju

Paragvaj - ponedeljek, 21.06.2010 ob 00:12
Avtor: vra, fifa.com

Bloemfontein - Nogometna reprezentanca Paragvaja je Slovaški odčitala lekcijo in slavila z 2:0. Nad igro lastne ekipe je bil zadovoljen tudi paragvajski selektor Gerardo Martino (na sliki).

Ste zadovoljni s prikazanim?

Igrali smo dobro. Vseskozi smo imeli kontrolo nad dogajanjem. Že ob polčasu bi si zaslužili večjo razliko. Na začetku drugega dela smo nekoliko popustili in že sem se ustrašil, da bodo Slovaki prišli do priložnosti za izenačenje. V nogometu ti lahko nasprotnik vedno zabije gol, tudi če je precej slabši.

Blizu ste osmini finala.

Gre za zelo pomembno zmago, ki nas je približala našemu velikemu cilju, da se uvrstimo v osmino finala. Toda nikakor ne smemo razmišljati, da je že vse odločeno. Ta zmaga nikakor ne zagotavlja, da bo tako tudi na prihodnji tekmi.

Kaj morate še popraviti?

Gibanje naših napadalcev je bilo zelo dobro, ki so odlično pritisnili na obrambo Slovaške. V določenih trenutkih smo se pomaknili preveč nazaj in igrali preveč na dolge žoge. 

Komentarji
  • nedelja, 21.06.2015 ob 20:22
    xHpnQL ikbsyqcasiao, [url=http://jlgnoqitatzm.com/]jlgnoqitatzm[/url], [link=http://htuilhzayufm.com/]htuilhzayufm[/link], http://bhszofjrgeaj.com/
  1. Dodaj komentar