V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

V središču

Prizorišča JAR - stadioni

Prizorišča letošnjega svetovnega prvenstva

Letošnje tekme bodo potekale na mnogih prizoriščih. Poglejte si in seznanite se z lokacijami in stadioni.

 
Nizozemci so pomirjeni: Robin Van Persie bo nared za polfinale

Nizozemci so pomirjeni: Robin Van Persie bo nared za polfinale

Nizozemska - nedelja, 04.07.2010 ob 19:46
Avtor: (sta)

Johannesburg - Iz nizozemskega nogometnega tabora so sporočili, da bo njihov zvezdnik Robin van Persie nared za polfinalno tekmo svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki. Nizozemci se bodo za vstop v finale v torek pomerili z Urugvajem.

Robin van Persie se je poškodoval na četrtfinalni tekmi z Brazilijo. A poškodba komolca le ni tako huda, da bi van Persieju preprečila nastop.

Njegov učinek na letošnje SP sicer ni takšen, kot so pričakovali navijači oranžnih. Na petih tekmah je Arsenalov napadalec zadel le enkrat, v predtekmovanju proti Kamerunu, nobene tekme pa ni končal na igrišču, saj ga je trener vsakič zamenjal.

Nizozemska ima priložnost za prvi naslov prvaka v zgodovini. Ekipa že 24 tekem ne pozna poraza, dosedanja krona pa je bila četrtfinalna predstava, s katero so izbranci Berta van Marwijka poslali domov petkratne prvake Brazilce.

Komentarji
  • četrtek, 19.06.2014 ob 23:01
    HeadShotDude / 10 Mart 2012Adam akılı inleceme yokmu veya bi prgoram kae7 senelik oyunları koyuyorsunuz.Sitede inceleme bakımından bi yavaşlama seziyorum buda beni e7ok fczfcyorCevaplamak ie7in giriş yapın
  1. Dodaj komentar