V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

V središču

Prizorišča JAR - stadioni

Prizorišča letošnjega svetovnega prvenstva

Letošnje tekme bodo potekale na mnogih prizoriščih. Poglejte si in seznanite se z lokacijami in stadioni.

 
Intervju z Joachimom Löwom: Španija bo prvak

Intervju z Joachimom Löwom: Španija bo prvak

Nemčija - petek, 09.07.2010 ob 00:00
Avtor: jo

Durban - V nemškem taboru so bili po porazu v polfinalu soglasni, da je bila Španija boljša. "Čestitke Španiji, za katero menim, da bo postala svetovni prvak. Že dve, tri leta igrajo najboljši nogomet na svetu. Mi smo žalostni in razočarani," je po tekmi priznal selektor Nemčije Joachim Löw (na sliki).

Nemčija ni igrala tako silovito kot na zadnjih dveh tekmah.

Španci so igrali tako dobro, da so nas pripeljali do naših skrajnih meja. Na trenutke sem imel občutek, da jim nikoli ne bomo uspeli odvzeti žoge. Njihovi kombinatoriki se ni mogoče zoperstaviti. Povsem smo se iztrošili, ker nikakor nismo uspeli imeti žoge v posesti.

Vaša pogodba z nemško nogometno zvezo poteče s koncem SP.

O tej temi se bomo pogovarjali po koncu turnirja. Za mladim moštvom je sijajno tekmovanje. Nemčija ima moštvo, ki bo ostalo skupaj v sedanji zasedbi še nekaj let. Ima še veliko prostora za napredek, zato je vseeno, pod katerim trenerjem bo ekipa nadaljevala delo. 

povzeto po fifa.com

Komentarji
  • sobota, 14.05.2016 ob 10:25
    jul13pablo lagos puccio La mansa alegria que nos ha dado el lanzamiento de mansaguman. Propuesta con aire renovado, libertario, inclusivo, democratico y siempre a la izquierda como debe ser. Larga vida, a vivir juntos los sueños, todas y todos, trgrasesoras, libertarias, machucaos y diversos.
  1. Dodaj komentar