V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

V središču

Prizorišča JAR - stadioni

Prizorišča letošnjega svetovnega prvenstva

Letošnje tekme bodo potekale na mnogih prizoriščih. Poglejte si in seznanite se z lokacijami in stadioni.

 
Luciano Moggi: Inter je glavni krivec za zlom Italije na svetovnem prvenstvu
Italija - torek, 29.06.2010 ob 09:40

Rim - Nekdanji direktor Juventusa, Luciano Moggi, ki zaradi nameščanja rezultatov tekem še vedno ne sme iskati zaposlitve, povezane z nogometom, občasno še vedno kaj komentira za italijanske medije. Ker ima mnenje o vseh temah, je tokrat moral spregovoriti o „zlomu azzurov“ na svetovnem nogometnem prvenstvu v Južnoafriški republiki.

Italija je osramočena: Javnost in mediji raztrgali Lippijeve izbrance
Italija - petek, 25.06.2010 ob 16:03

Rim - Italijanska športna javnost se še vedno ni sprijaznila z izpadom italijanske nogometne reprezentance po prvem delu svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki, domača javnost in mediji pa so izbrance Marcella Lippija že pribili na sramotilni steber.

Marcello Lippi: Tekma, ki bi jo morali dobiti
Italija - ponedeljek, 21.06.2010 ob 00:10

Nelspruit - Aktualni svetovni prvaki Italijani so si na drugi tekmi na svetovnem prvenstvu privoščili blamažo, saj so z Novo Zelandijo le remizirali 1:1. Sedaj morajo "azzurri" za zanesljivo napredovanje na zadnji skupinski tekmi premagati Slovaško, v osmino finala pa jih pelje tudi remi, vendar le v primeru, da Nova Zelandija proti Paragvaju izgubi ali remizira ter ob tem doseže manj golov kot Italija. Selektor Italije Marcello Lippi (na sliki) nad potekom ni zadovoljen.

Camoranesi si je na treningu poškodoval koleno, a ostal v ekipi
Italija - torek, 01.06.2010 ob 00:00

Mauro Camoranesi, član italijanske nogometne reprezentance, ki bo v Južnoafriški republiki branila naslov, si je poškodoval koleno in predčasno končal trening. Ostal pa je v reprezentanci, ki jo je selektor Marcello Lippi določil za SP.

Antonio Cassano: Nikomur ne bom lezel v rit
Italija - sobota, 24.04.2010 ob 00:00

Antonio Cassano skoraj zagotovo ne bo igral na svetovnem prvenstvu. Če je imel do sedaj vsaj odstotek možnosti za to, po najnovejših njegovih izjavah verjetno možnosti praktično ni več.

Italija