V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

V središču

Prizorišča JAR - stadioni

Prizorišča letošnjega svetovnega prvenstva

Letošnje tekme bodo potekale na mnogih prizoriščih. Poglejte si in seznanite se z lokacijami in stadioni.

 
Santos na grški klopi naslednik Rehhagla

Santos na grški klopi naslednik Rehhagla

Grčija - ponedeljek, 28.06.2010 ob 17:22
Avtor: (sta)

Atene - Grška nogometna zveza (HFF) je sporočila, da bo novi selektor grške nogometne reprezentance 55-letni Fernando Santos. Portugalec bo na selektorskem stolčku nasledil nemškega trenerja Otta Rehhagla, ki je grško izbrano vrsto vodil devet let in jo leta 2004 popeljal tudi do zmage na evropskem prvenstvu na Portugalskem.

Rehhagel je takoj po porazu Grčije proti Argentini (0:2) na mundialu, ki je pomenil konec svetovnega prvenstva za Grčijo, nogometni zvezi ponudil odstop. Nemški strokovnjak, ki bo avgusta dopolnil 72 let, je igralce o odstopu obvestil že takoj po porazu v skupini B, pogodba z grško zvezo pa bi mu potekla konec letošnjega leta.

Poleg Rehhagla je s položaja pomočnika trenerja odstopil tudi Giannis Topalides.

Santos je v zadnjem desetletju uspešno vodil grške kluba Panathinaikos, PAOK Solun in atenski AEK, pred tem pa je bil tudi trener Porta, Sportinga in Benfice. Santos je maja odstopil z mesta trenerja PAOK-a, čeprav si je ta priigral nastop v ligi prvakov.

Komentarji
  • sobota, 31.01.2015 ob 04:41
    R3JRfK offjqxoifege, [url=http://mlyeneekbwwo.com/]mlyeneekbwwo[/url], [link=http://dvbwzndidtvx.com/]dvbwzndidtvx[/link], http://rkqkhshhiejo.com/
  • sreda, 25.01.2017 ob 19:46
    mc3RtB cezjkdvxynfj, [url=http://khmoundbmhev.com/]khmoundbmhev[/url], [link=http://dxdgnehtosoi.com/]dxdgnehtosoi[/link], http://ztxrqmalnkit.com/
  1. Dodaj komentar