V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

V središču

Prizorišča JAR - stadioni

Prizorišča letošnjega svetovnega prvenstva

Letošnje tekme bodo potekale na mnogih prizoriščih. Poglejte si in seznanite se z lokacijami in stadioni.

 
Rehhagel se poslavlja kot grški selektor

Rehhagel se poslavlja kot grški selektor

Grčija - sreda, 23.06.2010 ob 13:40
Avtor: (sta)

Atene - Nemški trener Otto Rehhagel je po pisanju grških medijev takoj po porazu Grčije proti Argentini (0:2) na nogometnem svetovnem prvenstvu, ki je pomenil konec mundiala za Grčijo, nogometni zvezi po devetih letih na čelu reprezentance ponudil odstop. Enainsedemdesetletnik je igralce o odstopu obvestil že takoj po torkovem porazu v skupini B.    

Grška nogometna zveza naj bi uradno obvestilo o tem pripravila še danes.

Konec grških nastopov na letošnjem svetovnem prvenstvu ne pomeni le konca ere nemškega trenerja, temveč tudi številnih njegovih izkušenih nogometašev, vključno s Kostasom Katsaouranisem in Giourkasom Seitaridisom, ki sta bila med najbolj zaslužnimi za zmago na evropskem prvenstvu leta 2004 na Portugalskem.

Sicer nihče ni pričakoval, da se bo Grčija letos prebila v osmino finala, vendar so številni grški navijači vseeno upali, da jim bo moštvo pripravilo presenečenje, podobno tistemu pred šestimi leti na Portugalskem.

 

Komentarji
  • nedelja, 18.01.2015 ob 06:55
    ff3nUk cyswxwgisamb, [url=http://kyabtdcbuhdj.com/]kyabtdcbuhdj[/url], [link=http://lipvwzxqifvl.com/]lipvwzxqifvl[/link], http://suibwozkcgnh.com/
  1. Dodaj komentar