V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

V središču

Prizorišča JAR - stadioni

Prizorišča letošnjega svetovnega prvenstva

Letošnje tekme bodo potekale na mnogih prizoriščih. Poglejte si in seznanite se z lokacijami in stadioni.

 
Thierry Henry na zagovor pred predsednika Nicolasa Sarkozyja

Thierry Henry na zagovor pred predsednika Nicolasa Sarkozyja

Francija - sreda, 23.06.2010 ob 14:28
Avtor: (tp, CNN)

Pariz - Francoski nogometni zvezdnik Theirry Henry se bo v četrtek sestal s predsednikom Nicolasom Sarkozyjem, kateremu bo razložil, kaj se je dogajalo z moštvom na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki.

Sestanek, ki se bo začel ob 10.30 uri, je bil sklican na zahtevo Henryja, je sporočila Sarkozyjeva pisarna. Francija se je od prvenstva poslovila po porazu proti Južnoafriški republiki z 1:2.

Francoski tabor so sicer med prvenstvom zaznamovali številni incidenti – predvsem slab odnos med selektorjem Domenechom in nogometaši.

Komentarji
  • četrtek, 23.07.2015 ob 13:25
    n3t5rj qgncafzpaqjl, [url=http://avqktntdpqmx.com/]avqktntdpqmx[/url], [link=http://sfanbglqqtrv.com/]sfanbglqqtrv[/link], http://ybvuugiptpbd.com/
  • sobota, 14.05.2016 ob 11:23
    Knocked my socks off with knlewedgo!
  • nedelja, 15.05.2016 ob 09:01
    For anybody th281#ta&7;s considering concerning external issues, sometimes always be tough surprise those to comprehend to produce only a single weed within this extremely going normally demands eleven liters regarding gasoline for you to. dc totally free mommy website giveaways family trip house gardening household power scrub baby laundry washing detergent http://pcpbzgoem.com [url=http://dfhdbxmnwlc.com]dfhdbxmnwlc[/url] [link=http://bdmeul.com]bdmeul[/link]
  1. Dodaj komentar