V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

V središču

Prizorišča JAR - stadioni

Prizorišča letošnjega svetovnega prvenstva

Letošnje tekme bodo potekale na mnogih prizoriščih. Poglejte si in seznanite se z lokacijami in stadioni.

 
Pri Francozih spet počilo: Zaradi spora med strokovnimi člani odpadel trening

Pri Francozih spet počilo: Zaradi spora med strokovnimi člani odpadel trening

Francija - nedelja, 20.06.2010 ob 16:41
Avtor: (sta)

Po zapletu z Nicolasom Anelkajem, ki so ga Francozi zaradi neprimernega obnašanja do nogometnega selektorja Raymonda Domenecha vrgli iz ekipe za svetovno prvenstvo, je danes spet počilo. Nogometaši namreč niso trenirali, po prvih informacijah pa naj bi vzrok za takšno ravnanje spor med strokovnimi člani francoske ekipe.

 Pomočnik trenerja Robert Duverne je po besednem sporu z Domenechom današnji trening jezno zapustil že po nekaj minutah in ob tem odvrgel akreditacijo za SP. Igralci so nato prekinili trening in se vrnili na avtobus.

Za še dodatne težave v vročem taboru Francije je poskrbel direktor reprezentance Jean-Louis Valentin. Francoskim medijem je sporočil, da je dal odpoved Francoski nogometni zvezi, ker ga je sram zaradi vseh zadnjih incidentov v ekipi Galskih petelinov.

Med sabo pa obračunavajo tudi igralci. Franck Ribery je pozval soigralce, naj poiščejo izdajalca v lastnih vrstah. "Nekdo med nami je razkril nekatere podrobnosti, ki je ne bi smel. Šele ko bomo vedeli kdo je, bomo olajšani," je dejal Ribery. Nogometaš Bayerna je ob trem za francosko televizijo povedal, da je imel solzne oči, ker je moral Anelka zapustiti ekipo.

Komentarji
  • četrtek, 23.07.2015 ob 04:11
    OsWgos fmpvtihumosh, [url=http://ouvqcylunfdl.com/]ouvqcylunfdl[/url], [link=http://vkisxsutmxvg.com/]vkisxsutmxvg[/link], http://dotwielnzqog.com/
  1. Dodaj komentar