V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

V središču

Prizorišča JAR - stadioni

Prizorišča letošnjega svetovnega prvenstva

Letošnje tekme bodo potekale na mnogih prizoriščih. Poglejte si in seznanite se z lokacijami in stadioni.

 
Francoski napadalec Anelka zanika besede: "Pojdi v rit, ti usrani kurbin sin"

Francoski napadalec Anelka zanika besede: "Pojdi v rit, ti usrani kurbin sin"

Francija - sobota, 19.06.2010 ob 19:43
Avtor: sta

Francoski napadalec Nicolas Anelka, ki je moral zaradi zmerjanja selektorja Raymonda Domenecha zapustiti svetovno prvenstvo v JAR, je zanikal težke besede, ki so se pojavile v medijih, je pa priznal, da se je med polčasom z Mehiko močno sporekel s trenerjem.

"Res je. Imel sem živčno debato s trenerjem. Vse se je dogajalo v slačilnici, pred soigralci in drugimi člani reprezentance. To je za nas sveti prostor in te besede nikdar ne bi smele zapustiti slačilnice. Toda poudarjam, besede, ki so jih danes zapisali mediji, niso prišle iz mojih ust," je dejal 31-letni zvezdnika Chelseaja, ki se tudi po zahtevi Francoske nogometne zveze ni želel opravičiti selektorju, zato je moral zapustiti Južnoafriško republiko.

Anelka je še poudaril, da s svojim izpadom ni želel škodovati francoski reprezentanci, saj gre za institucijo, ki jo izjemno spoštuje. "Francija ima v torek lepo priložnost, da se z zmago proti JAR uvrsti v nadaljnje tekmovanje. Želim ji vse najboljše."

Težavni Francoz odhaja v domovino

Zaradi nespodobnega vedenja do trenerja med polčasom zadnje tekme proti Mehiki, je Francoska nogometna zveza iz reprezentance izključila napadalca Nicolasa Anelkaja. 31-letni nogometaš se bo v Francijo vrnil v nedeljo, že v ponedeljek pa ga čaka zaslišanje pred disciplinsko komisijo Francoske nogometne zveze.

Anelka, ki je že dolgo znan po svojem nepremišljenem in arogantnem vedenju, je po poročanju francoskih medijev med polčasom tekme z Mehiko (2:0) verbalno napadel trenerja Raymonda Domenecha. Dejal mu je: "Pojdi v rit ti kurbin sin." Trener mu je odvrnil, da v ekipi ni več mesta zanj in ga v drugem delu pustil v slačilnici.

Francija je v drugem polčasu tekme proti Mehiki prejela dva zadetka, tako da v skupini A zaseda tretje mesto z eno točko iz dveh dvobojev. Vodita Urugvaj in Mehiki s štirimi točkami.

Komentarji
  • četrtek, 23.07.2015 ob 16:01
    5cz77N uyodkmyooswv, [url=http://vweoetotnuoy.com/]vweoetotnuoy[/url], [link=http://oreduykpqxxe.com/]oreduykpqxxe[/link], http://aordgyjioofi.com/
  1. Dodaj komentar