V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

V središču

Prizorišča JAR - stadioni

Prizorišča letošnjega svetovnega prvenstva

Letošnje tekme bodo potekale na mnogih prizoriščih. Poglejte si in seznanite se z lokacijami in stadioni.

 
Francozi na zatožni klopi: Domenech krivi medije, ki so zgodbo napihnili, Escalettes prevzema odgovornost
Francija - četrtek, 01.07.2010 ob 17:31

Pariz - Raymond Domenech in Jean Pierre Escalettes, sedaj že nekdanji predsednik Francoske nogometne zveze (FFF), sta pred parlamentarno komisijo odgovarjala zaradi obnašanja Francozov na nogometnem svetovnem prvenstvu v JAR. Čeprav je zaslišanje potekalo za zaprtimi vrati, so informacije v javnost pricurljale prek mikroblogerske platforme Twitter.

Thierry Henry na zagovor pred predsednika Nicolasa Sarkozyja
Francija - sreda, 23.06.2010 ob 14:28

Pariz - Francoski nogometni zvezdnik Theirry Henry se bo v četrtek sestal s predsednikom Nicolasom Sarkozyjem, kateremu bo razložil, kaj se je dogajalo z moštvom na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki.

Pri Francozih spet počilo: Zaradi spora med strokovnimi člani odpadel trening
Francija - nedelja, 20.06.2010 ob 16:41

Po zapletu z Nicolasom Anelkajem, ki so ga Francozi zaradi neprimernega obnašanja do nogometnega selektorja Raymonda Domenecha vrgli iz ekipe za svetovno prvenstvo, je danes spet počilo. Nogometaši namreč niso trenirali, po prvih informacijah pa naj bi vzrok za takšno ravnanje spor med strokovnimi člani francoske ekipe.

Francoski napadalec Anelka zanika besede: "Pojdi v rit, ti usrani kurbin sin"
Francija - sobota, 19.06.2010 ob 19:43

Francoski napadalec Nicolas Anelka, ki je moral zaradi zmerjanja selektorja Raymonda Domenecha zapustiti svetovno prvenstvo v JAR, je zanikal težke besede, ki so se pojavile v medijih, je pa priznal, da se je med polčasom z Mehiko močno sporekel s trenerjem.

Ministrica obsodila francosko nogometno reprezentanco zaradi luksuznega hotela
Francija - torek, 08.06.2010 ob 00:00

Johannesburg - Francoska ministrica za šport Rama Yade je povzročila razcep v vladi, ker je obsodila državno nogometno reprezentanco zaradi prenočevanja v enem najdražjih hotelov v Južnoafriški republiki.

Francozi si Riberyja ne želijo na SP
Francija - petek, 23.04.2010 ob 00:00


Očitno je priljubljenost Francka Riberyja po zadnjem škandalu, imel naj bi spolne odnose z mladoletno prostitutko, v Franciji strmo padla.

Nastop Riberyja in Benzemaja na SP v nogometu pod vprašajem?
Francija - četrtek, 22.04.2010 ob 00:00

Pariz - Francosko športno javnost pretresa spolni škandal, v katerega naj bi bila vpletena tudi francoska nogometaša Franck Ribery in Karim Benzema. V francoskih medijih se že vrstijo ugibanja o njunem nastopu na svetovnem prvenstvu v nogometu v Južnoafriški republiki.

 
Bo spolni škandal vplival na nastop Francka Riberyja na letošnjem SP v nogometu?
Francija - torek, 20.04.2010 ob 00:00

Največji zvezdnik Bayerna in francoske reprezentance, Franck Ribery, se je znašel sredi spolnega škandala, ki je v nedeljo šokiral francosko javnost. Policija je nogometaša že izprašala glede domnevne zveze z mladoletno maroško prostitutko, s katero naj bi se družila že lani.

Francija