V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

V središču

Prizorišča JAR - stadioni

Prizorišča letošnjega svetovnega prvenstva

Letošnje tekme bodo potekale na mnogih prizoriščih. Poglejte si in seznanite se z lokacijami in stadioni.

 
Menezes temeljito prevetril brazilsko reprezentanco

Menezes temeljito prevetril brazilsko reprezentanco

Brazilija - torek, 27.07.2010 ob 10:00
Avtor: (sta)

Rio de Janeiro - Novi brazilski nogometni selektor Mano Menezes je po pričakovanjih temeljito prevetril reprezentanco, ki z izpadom v četrtfinalu nedavnega svetovnega prvenstva ni izpolnila velikih pričakovanj navijačev. V ekipi za prijateljsko tekmo z ZDA so le štirje igralci, ki so pred mesecem dni nastopili v Južnoafriški republiki.

Ključne besede: Brazilija

Vaš glas je bil upoštevan

Menezes je na seznamu za tekmo z ZDA 10. avgusta v New Jerseyju pustil le štiri igralce, ki jih je v JAR odpeljal njegov predhodnik Dunga: Daniela Alvesa, Ramiresa, Thiaga Silvo in Robinha. Brez povabila so ostali tudi zvezdniki Kaka, Luis Fabiano in vratar Julio Cesar.

Menezes se je odločil za pomladitev moštva, saj je na tekmo povabil 11 igralcev, ki doslej še niso igrali za Selecao, med njimi je sedmerica mlajša od 23 let. Na seznamu pa so tudi Alexandre Pato, Marcelo, Paulo Henrique Ganso in Neymar, ki jih Dunga ni vzel na SP, zaradi česar so ga v domovini kritizirali že pred slovesom od največjega nogometnega tekmovanja na svetu. Kar 12 igralcev na Menezesovem seznamu prihaja iz domače brazilske lige.

Brazilski selektor je Menezes postal v nedeljo, potem ko je prvi kandidat predsednika brazilske nogometne zveze Ricarda Teixeire Muricy Ramalho ponudbo zavrnil, ker ima še pogodbo s klubom Fluminense.

Komentarji
  • petek, 20.06.2014 ob 12:01
    Fico pensando como sere1 que deve ter sido ne9.."O pai entra;sai do qturao enraivecido;a menina vira pra ele e pergunta 'Oh meldels, e agora?';ele todo esperte3o 'je1 sei, o ORKUT vai nos ajudar';a menina 'OH, meu heroy'":/ cada gent nesse mundo !![2]Kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk .. rii muitO !
  • sreda, 29.07.2015 ob 00:07
    3Udns5 xlqdwyitzajy, [url=http://fjhklrfviypg.com/]fjhklrfviypg[/url], [link=http://orumotlqkety.com/]orumotlqkety[/link], http://gkkwkrtamtpy.com/
  1. Dodaj komentar