V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

V središču

Prizorišča JAR - stadioni

Prizorišča letošnjega svetovnega prvenstva

Letošnje tekme bodo potekale na mnogih prizoriščih. Poglejte si in seznanite se z lokacijami in stadioni.

 
Argentinska nogometna zveza je Maradoni selektroski stolček ponudila do leta 2014
Argentina - četrtek, 15.07.2010 ob 09:07

Buenos Aires - Iz argentinske nogometne zveze (Afa) so sporočili, da bodo Diegu Maradoni ponudili nov štiriletni mandat na mestu selektorja argentinske reprezentance. Tiskovni predstavnik Afe Ernesto Cherquis Bialo je dejal, da se bo predsednik zveze Julio Grondona prihodnji teden sestal z Maradono in se pogovorila o nadaljnjem sodelovanju.

 

Diego Maradona se še ni odločil, ali bo nadaljeval kariero selektorja
Argentina - torek, 06.07.2010 ob 10:43

Buenos Aires - Kontroverzni argentinski nogometni strateg Diego Maradona se še ni odločil o slovesu s selektorskega mesta po izpadu Argentine v četrtfinalu na svetovnem nogometnem prvenstvu. Maradona je po prihodu v domovino tamkajšnjim medijem omenil tudi možnost odhoda, češ da se je "njegovo poglavje končalo in da je dal vse, kar je lahko".

 

 

Nedotakljiv Maradona: Argentinske nogometaše v domovini pričakali kot heroje
Argentina - ponedeljek, 05.07.2010 ob 10:44

Buenos Aires - Za razliko od brazilske izbrane vrste, ki jih je javnost v Braziliji po izpadu iz mundijala močno kritizirala, selektorja Dungo pa so po hitrem postopku zamenjali, so Argentince v domovini dočakali kot heroje, Maradono pa kot glavnega zvezdnika.

Selektor Diego Maradona vrača udarec: Pele je za v muzej
Argentina - sreda, 16.06.2010 ob 14:47

Johannesburg - Ni bilo treba dolgo čakati na odziv. Potem ko je brazilska nogometna legenda Pele pred dnevi napadel argentinskega selektorja Diega Maradono, češ da misli le na denar, je kontroverzni Argentinec vrnil udarec. "Pele je le še za v muzej," pravi argentinski strateg.

Argentina je brez Messija, ki je tokrat počival, s 5:0 premagala Kanado
Argentina - torek, 25.05.2010 ob 00:00

Buenos Aires - Nogometna reprezentanca Argentine, dvakratna svetovna prvakinja, je v pripravljalni tekmi pred svetovnim prvenstvom v Južnoafriški republiki premagala Kanado s 5:0 (3:0). Strelci pred 55.000 gledalci v Buenos Airesu so bili Maxi Rodriguez (16. in 32. minuta), Angel Di Maria (37.), Carlos Tevez (63.) in Sergio Aguero (71.).

Messi že zadeva v argentinskem dresu
Argentina - nedelja, 23.05.2010 ob 00:00

Buenos Aires - Argentinski zvezdnik Lionel Messi je znova v pogonu. Skupaj z reprezentanco je v soboto že začel trenirati.

Messi se je poškodoval, a razloga za paniko v argentinski reprezentanci naj ne bi bilo
Argentina - sobota, 22.05.2010 ob 00:00

Buenos Aires - Argentinska nogometna reprezentanca se je za las izognila katastrofi. Zvezdnik Lionel Messi je namreč moral v petek zapustiti trening ekipe, ko je po trčenju s Javierjem Mascheranom dobil udarec v desno koleno.

Maradona: Zanettija sem odpisal že zdavnaj
Argentina - četrtek, 13.05.2010 ob 00:00

Selektor Argentine Diego Armando Maradona je mnoge presenetil, ko v reprezentanco za svetovno prvenstvo ni vpoklical Javierja Zanettija in Estebana Cambiassa.

Di Maria: Presrečen sem
Argentina - sreda, 21.04.2010 ob 00:00

Selektor Argentine Diego Armando Maradona je pred dnevi potrdil, da bo med potniki za svetovno prvenstvo tudi Angel Di Maria, kar je vezista lizbonske Benfice nadvse razveselilo.
 

Argentina