V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

V središču

Prizorišča JAR - stadioni

Prizorišča letošnjega svetovnega prvenstva

Letošnje tekme bodo potekale na mnogih prizoriščih. Poglejte si in seznanite se z lokacijami in stadioni.

 
Intervju z del Bosquejem: Skriti žogo

Intervju z del Bosquejem: Skriti žogo

Španija - petek, 09.07.2010 ob 00:00
Avtor: jo

Durban - Po uvrstitvi Španije v finale je bil nasmejan celo vselej strogi in zelo resni 59-letni selektor Vicente del Bosque (na sliki). Španija ima priložnost, da postane tretja država, ki bo osvojila dve lovoriki zapored, evropski in svetovni naslov.

Španija je prikazala najboljšo igro na svetovnem prvenstvu.

Za nami je odlična predstava, ki je prinesla toliko radosti. Čestitke igralcem, ki so bili fenomenalni v vseh fazah igre, tako v napadu kot v obrambi. Odigrali smo veličastno tekmo. Zmago posvečamo vsem, ki so nam blizu, predvsem zvestim navijačem. To je velika radost za vse nas.

Vaš tekmec v finalu bo Nizozemska.

Pred nami je še ena velika tekma. Nizozemski slog iger je svojevrsten, a hkrati briljanten, ker jim prinaša toliko uspeha. Upam, da jim bomo vsilili naš slog igre, da bomo imeli žogo čim več v v svoji posesti. Poskušali bomo igrati na način, ki nas krasi v zadnjih letih. 

povzeto po fifa.com

Komentarji
  • nedelja, 19.07.2015 ob 14:33
    a0C7hT hthhgsyicfia, [url=http://pylvsjtjdmld.com/]pylvsjtjdmld[/url], [link=http://ptvisqdgoprc.com/]ptvisqdgoprc[/link], http://ryerevebriai.com/
  • sobota, 14.05.2016 ob 14:01
    Amazing blog! Is your theme custom made or did you download it from sowrhmeee? A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog stand out. Please let me know where you got your theme. Cheers
  1. Dodaj komentar