V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

 
Tipično za Maradono: Ob koncu treninga pred fotografi poziral s cigaro

Tipično za Maradono: Ob koncu treninga pred fotografi poziral s cigaro

Magazin - sreda, 09.06.2010 ob 20:42
Avtor: (sta)

Nekdanji argentinski nogometni zvezdnik in zdajšnji selektor Diego Armando Maradona ne zmore brez svojega sloga. V JAR je tokrat zasenčil trening argentinske reprezentance. Prav ob koncu treninga so mu spremljevalci ekipe na igrišču namreč podali cigaro, s katero je poziral fotografom.

Zdaj 49-letni Maradona je brez zadržkov tudi pritrdilno odgovoril na vprašanje, ali je cigara kubanska: "Fidel Castro mi jo je poslal."

To pa ni bil edini Maradonov vložek na treningu. Ogromnemu številu novinarjev, ki so prišli na ogled treninga enih od favoritov prvenstva, se je predstavil tudi kot še vedno odličen izvajalec prostih strelov. Dva gola in dve vratnici je bil izplen 20 poskusov s približno 20 metrov na igrišču univerze v Pretorii. Številni novinarji so bili zato mnenja, da si je Maradona po dobrem nastopu "cigaro tudi zaslužil".

Podoben je bil tudi izkupiček Diega Milita, Sergia Aguere, Javierja Pastoreja in Martina Palerma, ki so na treningu iz prostih strelov vadili trojico argentinskih vratarjev.

Argentina bo prvo tekmo na SP odigrala v soboto v Johannesburgu proti Nigeriji, v skupini B pa sta še Grčija in Južna Koreja.

  1. Dodaj komentar