V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

 
Argentinci Maradoni sporočajo, naj spremeni stil oblačenja

Argentinci Maradoni sporočajo, naj spremeni stil oblačenja

Magazin - nedelja, 25.04.2010 ob 00:00
Avtor: P.S.

Navijači argentinske reprezentance si želijo, da bi selektor Diego Maradona, ki prisega na trenirke, spremenil svoj stil oblačenja.

Selektor Argentine Diego Maradona skoraj ves čas skrbi, da ima pozornost javnosti v domovini. Slednja spremlja vsak njegov korak, tudi to, kako je oblečen.

Maradonovi rojaki niso zadovoljni, ker tekme vodi v trenirki. Tako je eden od tabloidov postregel  z informacijo, da večina Argentincev zahteva, da El Diego spremeni svoje navade. Želijo, da na svetovnem prvenstvu reprezentanco vodi v obleki, ker naj bi bilo to bolj primerno.

Doslej se je Maradona trenirke držal kot pijanec plota in vprašanje je, če bo poslušal nasvet rojakov.

Komentarji
  • četrtek, 19.06.2014 ob 21:34
    Vse lepo in prav ampak če res hočeš pravi učinek potem rabš še neke kreme kupvat ..to vse skp te na konc lahko pride ogormn keša. Vsaj tak sem slišal ker naj bi menda po mailu pošiljali naslednje: Da bi bil učinek čimvečji svetujemo apliciranje pred in po uporabi Igličnega Rolerja / PREMIUM Igličnega Rolerja ali Derma Repair-a sredstvo z retinoidi (retinoidi so sintetična oblika vitamina A, ki se proizvajajo tako v obliki kreme, oz. gela) in vitamonom C, ker mikropoškodbe,ki jih povzročijo iglice, olajšajo penetracijo omenjenih učinkovin v kožo, tako da se zelo poveča sinteza kolagena in ostalega ektracelularnega matriksa.Normalno pa je penetracija v kožo čez bazalno membrano omejena.Torej, da bi dosegli čim boljši učinek svetujemo hkratno uporabo sredstev s povečanim vitaminom A in vitaminom C (kreme, geli), zaradi dejstva, da terapija z Igličnim Rolerjem / PREMIUM Igličnim Rolerjem in Derma Repair-om poveča možnost penetracije učinkovin ob mikropoškodbah povzročenih z terapij, ki je sicer omejena skozi intaktno bazalno membrano. Samo da se men niti ne sanja katere kreme pa geli so zdej primerni v kombinaciji z Derma pripomočki. Pa sploh po kok so? A ni potem vseskupaj drago? Je učinek sploh zadosten brez krem in gelov? Zanima me pa tudi zakaj se prodajajo zdravniški modeli in modeli ki naj bi se uporabljali le v medicinske namene se da s tem ranit ? So te iglice, ki so za domačo uporabo do vključno 0.5 mm sploh dovolj učinkovite?Slikce PREJ-POTEM so lepe ampak na njih nič ne piše kater Derma pripomoček so uporabili in ali je bila zraven prisotna še kakšna krema ter katera?Ogromno stvari je ki zame niso pojasnjene. Je premium roler za vse velikosti iglic enaka cena? je navadn roler za vse velikosti z enako ceno? Kolikor gledam tabelo očitno ni več mm avtomatsko bolš ..je samo vsak poseben mm za svoj namen. Škoda ker v nagradni igri nisem uspel zadeti enega od modelov da bi bolj videl kak je to. Ker je kar nek strošek tole ..vsaj pr mojih financah. Pa verjamem da če je vse res tak tip top kot piše: no mal mi je preveč marketinško oblikovana stran pa premal praktično; potem bi blo vredn probat.
  • petek, 20.06.2014 ob 07:59
    Furrealz? That's masrelouvly good to know.
  1. Dodaj komentar