V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

 
Z mladoletno prostitutko naj bi seksal tudi Karim Benzema

Z mladoletno prostitutko naj bi seksal tudi Karim Benzema

Magazin - sreda, 21.04.2010 ob 00:00
Avtor: P.S.

V javnost prihajajo nove podrobnosti o seksualnem škandalu, v katerega s se zapletli francoski reprezentanti na čelu s Franckom Riberyjem.

Tiskovna agencija AFP je danes razkrila še ime tretjega francoskega reprezentanta, ki je pričal na policiji zaradi domnevnega spolnega odnosa z mladoletno prostitutko. Gre za nogometaša madridskega Reala Karima Benzemaja.  AFP je objavil informacije neznanega vira, ki trdi, da je ista prostitutka, ki naj bi spala tudi s Franckom Riberyjem in Sidneyjem Gouvujem, trdila, da je imela spolni odnos z Benzemajem leta 2008, ko je bila stara 16 let.

Dejala je tudi, da je imela spolni odnos z Riberyjem in Gouvujem. Ribery naj bi ji plačal pot v München, ko je bila stara 17 let, kar je priznal, a zanikal, da je plačal eksplicitno za seks. Dejal je tudi, da ni vedel, da je mladoletna, prostitutka pa je preiskovalcem povedala, da se je slavnemu nogometašu zlagala, da je stara 18 let.

Govou naj bi med rjuhe z isto prostitutko skočil letošnjega marca, ko je bilo dekle staro že osemnajst  let, njegov odvetnik pa je sporočil, da nogometaš Lyona ni bil vpleten v mrežo prostitucije.

V Franciji je za seks z mladoletnimi prostitutkami zagrožena triletna zaporna kazen. Zaenkrat obtožnice proti nobenemu od nogometašev še niso podali in je vprašanje, če jo bodo. Obtožnico bodo sestavili, če bo obstajal sum, da je kdo od nogometašev vedel, da je bilo v času spolnega odnosa dekle mladoletno.

Komentarji
  • petek, 20.06.2014 ob 09:22
    you can find a rent to own home. there are individuals that will work with you.or if you can put a large desipot down it won't matter if you have good credit . money talks.there are some books out there that help you fix your credit.
  1. Dodaj komentar