V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

 
Navijač Jimmy Jump je ponovno stekel na nogometne igrišče in na pokal poskušal natakniti kapo

Navijač Jimmy Jump je ponovno stekel na nogometne igrišče in na pokal poskušal natakniti kapo

Magazin - ponedeljek, 12.07.2010 ob 18:50
Avtor: (tp, Daily Mail)

Johannesburg - „Serijski vdiralec na nogometna igrišča“ je pred finalno tekmo na svetovnem prvenstvu naletel na jeznega varnostnika. Barcelonin navijač Jaume Marquet Cot, znan kot Jimmy Jump, je stekel na igrišče na pokal poskušal natakniti kapo, ko ga je zasačil varnostnik in s pestjo spravil na tla.

Šaljivec, ki je star malo več kot 30 let, je stekel na igrišče, oblečen v črni majici z napisom „Jimmy Jump proti rasizmu“ in na zlati pokal poskušal natakniti rdečo kapo s svojim logotipom.

Ko ga je varnostnik na tla spravil z enim udarcem, so ga drugi varnostniki odnesli z igrišča. Dejanje so presenečeno opazovali nogometaši in selektorja, ki so bili tik pred izhodom na igrišče.

Marquet Cot je sicer znan po svojih „nevarnih podvigih“ - med drugim je varnostnikom neprijetnosti povzročal tudi na španskem Grand Prixu, na Evroviziji in mnogih evropskih nogometnih obračunih.

„Moški je Marquet Cot, ki je znan po takšnih podvigih. Jezni nas, ker se je kaj takega sploh zgodilo, vendar k sreči nihče ni v življenjski nevarnosti. Moški pa je vseeno pokazal globoko nespoštovanje do avtoritete in turnirja. Za to bo plačal,“ je sporočila policija.

  1. Dodaj komentar