V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

 
Cristiano oče, Paris na policiji

Cristiano oče, Paris na policiji

Magazin - ponedeljek, 05.07.2010 ob 00:00
Avtor: sta, dek

Johannesburg - Cristiano Ronaldo, zvezdnik madridskega Reala in reprezentance Portugalske, ki na letošnjem svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki ni blestel, je postal oče dečka. Portugalec identitete matere ni želel razkriti, povedal pa je, da bo otroka vzgajal kot oče samohranilec, saj je mati otroka skrbništvo prepustila njemu.

Po navedbah nekaterih medijev, naj bi bila mati otroka Američanka, Ronaldova mati Dolores ter sestri Elma in Katia pa naj bi že urejale vse potrebne dokumente, da bo otrok lahko prišel na Portugalsko. "Z veliko veselja in ponosa sporočam, da sem postal oče dečka," je 25-letni Cristiano Ronaldo zapisal na svojih spletnih socialnih mrežah.

Otrok naj bi se sicer rodil že v začetku junija v ZDA. Časnik Correio je zapisal, da je Ronaldo lanske počitnice preživel v Los Angelesu in Miamiju. Razočarano se je odzvala edino Ronaldova zdajšnja spremljevalka, ruska manekenka Irina Šajk: "Moj fant je zdaj kar naenkrat postal oče," je Rusinja zapisala v svojem profilu na Facebooku.

Bogata hotelska dedinja Paris Hilton se je tudi med SP v nogometu znašla v središču pozornosti. Devetindvajsetletno Hiltonovo, ki se preizkuša v vlogah filmske igralke, fotomodela in pevke, je v petek v Južnoafriški republiki po nogometni tekmi med Brazilijo in Nizozemsko aretirala policija zaradi posedovanja marihuane, vendar so jo po zaslišanju izpustili na prostost.

Hiltonova je pred dnevi odpotovala v Južnoafriško republiko, da bi si ogledala tekme svetovnega nogometnega prvenstva. Po četrtfinalni tekmi, ki jo je v Port Elizabethu dobila Nizozemska z 2:1, je zaokrožila novica o aretaciji razvpite Hiltonove, ker naj bi na stadionu med tekmo kadila marihuano. Policija je zvezdnico priprla, vendar so po zaslišanju na sodišču ovrgli vse obtožbe, Hiltonova pa je dogodek označila za "nesporazum". Da je prižgala džojnt, je namreč priznala njena prijateljica Jennifer Rovero. Enaintridesetletnica, sicer dekle z naslovnic, Playboyjevo dekle meseca julija 1999, je bila izpuščena ob plačilu približno 130 ameriških dolarjev globe. 

Komentarji
  • petek, 20.06.2014 ob 06:18
    Home loans are now available to many pelpoe for whom they would have been out of the question just a few years ago. You’d be in much better shape to bargain for better interest rates if you had a more impressive credit history, but if the house you want is the deal youinterest rates, get bigger returns on the money loaned, and the borrowers get a homes in which to build equity, and chances to restore their credit records so that the first bad credit home loans they take will also be the last!
  1. Dodaj komentar