V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

 
Medvedjev: Rad bi navijal za Slovenijo, vendar si bom zdaj moral izbrati drugega favorita

Medvedjev: Rad bi navijal za Slovenijo, vendar si bom zdaj moral izbrati drugega favorita

Magazin - ponedeljek, 28.06.2010 ob 15:04
Avtor: (sta)

Toronto - Ruski predsednik Dmitrij Medvedjev je ob srečanje voditeljev držav skupine G20 v Torontu spregovoril tudi o najpomembnejši postranski stvari na svetu - nogometu ozioroma o dogajanju na svetovnem nogometnem prvenstvu v Južnoafriški republiki.

Ključne besede: Slovenija

Vaš glas je bil upoštevan

"Upam, da si bom lahko ogledal v celoti vsaj kakšno tekmo. Vendar ne vem, ali bom sploh imel kaj časa, saj stalno potujem," se je novinarjem potožil ruski predsednik. Medvedjev je tudi odkrito spregovoril, da je velik ljubitelj evropskega nogometa, čeprav sistem potekajočega svetovnega prvenstva nikakor ni v prid Evropi, ki je na mundialu precej zapostavljena.

Čeprav je ruske ambicije na mundialu predčasno v dodatnih kvalifikacijah v Mariboru prekinila slovenska nogometna reprezentanca, je ruski predsednik zelo naklonjen prav slovenski ekipi: "Zelo rad bi navijal za Slovenijo, vendar pa se ji ni uspelo prebiti v drugi krog. Zdaj bom prisiljen izbrati drugega favorita," je še dejal Medvedjev.

Komentarji
  • petek, 09.01.2015 ob 11:05
    NK9X8Q qlclhrveoukk, [url=http://oywibwglfats.com/]oywibwglfats[/url], [link=http://pevdjxajsqxf.com/]pevdjxajsqxf[/link], http://nynfeeqpsugr.com/
  • nedelja, 01.11.2015 ob 19:12
    RAK26R yiridvkjcwak, [url=http://tbfgguyfddjm.com/]tbfgguyfddjm[/url], [link=http://ehpyzbgqpfgz.com/]ehpyzbgqpfgz[/link], http://opywnsfkhjfw.com/
  1. Dodaj komentar