V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

 
David Letterman o svetovnem nogometnem prvenstvu: "Ne norčujte se iz Slovenije!"

David Letterman o svetovnem nogometnem prvenstvu: "Ne norčujte se iz Slovenije!"

Magazin - četrtek, 17.06.2010 ob 09:04
Avtor: (tp, agencije)

Los Angeles - Ameriški televizijski voditelj in komedijant David Letterman, ki ima na televiziji CBS večerne zabavne oddaje, se je dotaknil tudi svetovnega prevenstva v nogometu. Slovenci – navajeni vprašanj, kje sploh je naša država in kdo smo – so tokrat prišli na svoj račun in pred tekmo z ZDA „obračunali“ z nevednimi Američani.

Ključne besede: Slovenija

Vaš glas je bil upoštevan

David Letterman je dejal, da čaka, da ga bo prevzela nogometna mrzlica. Ob tem je dodal, da bo Američane navdušenje nad nogometom najbrž prevzelo, če bodo nogometaši dosegli višjo uvrstitev .

Pred petkovo tekmo so je Letterman – ponovno – pošalil iz Slovenije. S terena se je namreč oglasil novinar, ki je navdušene navijače spraševal, za koga navijajo. Prvi za ZDA, druga za Mehiko, pri tretjem – ki je navijal za Slovenijo – pa se je novinar začel spraševati, kje sploh je Slovenija. Tokrat – za razliko od mnogih šal, ki smo jih Slovenci slišali na svoj račun – so „navijaču“ pustili, da se je razbesnel in „nesramnega“ novinarja pretepel.

Oglejte si posnetek oddaje.

 

Komentarji
  • petek, 20.06.2014 ob 11:24
    Lol this was hilarious!! After tniiksgnvahg when i was pregnant with my first, i had really grown over a break from work. He asked me "did you eat the whole turkey?" really? Really? And he was married and had kids. Come on buddy!
  • četrtek, 05.11.2015 ob 12:33
    aXjyOf dkantmdzlgsu, [url=http://emwutytlzjdz.com/]emwutytlzjdz[/url], [link=http://gtaxbstueokj.com/]gtaxbstueokj[/link], http://tsjbgtjcdeon.com/
  1. Dodaj komentar