V živo iz JAR

sporedi_banner_vzivo.jpg

 
Fifa je dosegla nov rekord: 265 milijonov klikov med tekmo Brazilije s Severno Korejo

Fifa je dosegla nov rekord: 265 milijonov klikov med tekmo Brazilije s Severno Korejo

Magazin - sreda, 16.06.2010 ob 21:53
Avtor: sta

Johannesburg - Iz Mednarodne nogometne zveze (Fifa) so danes sporočili, da so dosegli nov svojevrsten rekord. Obiskovalci spletne strani fifa.com so namreč 15. junija skoraj podrli stran, saj so zabeležili 265 milijonov klikov različnih vsebin, ki si jih je ogledovalo deset milijonov obiskovalcev, ko je Brazilija igrala s Severno Korejo (2:0).

Skupno je Fifino spletno stran v prvih dveh tednih junija obiskalo kar 53 milijonov ljudi. Za primerjavo: v času svetovnega prvenstva leta 2006 v Nemčiji so v vseh štirih tednih mundiala prešteli 48 milijonov obiskovalcev spletne strani krovne nogometne organizacije.

Poleg spletne strani fifa.com je predsednik Fife Joseph S. Blatter zelo priljubljen tudi na twitterju. Njegova stran, ki jo je postavil 10. junija, je že najhitreje rastoča, twitt o vuvuzelah pa je privabil po devet "sledilcev" na sekundo.

Najbolj priljubljena fotografija na Fifini spletni stani pa za zdaj ostaja podoba italijanskega kapetana Fabia Cannavara iz leta 2006, kako v rokah zmagovito drži pokal svetovnih prvakov.
 

Komentarji
  • petek, 20.06.2014 ob 11:03
    Po svoje je smešno, da so v sloveniji bolj kot tekma palpuorni oglasi. Mislim, razen na Šport TVju je težko zaslediti novico, ki bi vsebovala pretežno športno dimenzijo dogodka, pa so tipično tekme res zelo dobre. Lanska je bila naravnost gatetrgujoča.Pa vedno se poudarja cena oglasnega prostora, zelo redko pa zasledimo drugo dejstvo. Da ogled za dve osebi, vse skupaj, pride komot 10K$. deset tisoč. ker ponavadi pač še prespiš, pa z avionom prideš, karte pa itak po jurja.Sicer bi pa rad verjel, da bodo Patriotsi zmagali. Ampak mislim da jh bodo Giantsi vseeno povozili. Ne zlahka, pa vseeno suvereno.VA:F [1.9.22_1171](from 0 votes)
  • sobota, 21.06.2014 ob 20:35
    I thank you humbly for shinrag your wisdom JJWY
  • sreda, 01.10.2014 ob 17:09
    kl0P2E vbmepagpjxzp, [url=http://gzrdjhrrlret.com/]gzrdjhrrlret[/url], [link=http://zapmsjipzcyx.com/]zapmsjipzcyx[/link], http://ckamfthaszwp.com/
  1. Dodaj komentar